fredag 10 december 2010

Julfest


Så har vi då haft den traditionsenliga julfesten med alla som som på olika vis fixar verksamheten i Byggcheferna. Det årliga julbordet med underhållning fick i år stå tillbaka för en trevligare umgängesform, nämligen matlagning. Gästerna fick laga sin egen mat. Detta var fantastiskt kul och gav många chanser till samtal som man normalt inte hinner med. Att det dessutom blev riktigt bra mat gjorde naturligtvis inget.

Byggcheferna tar nu julledigt för att senare komma tillbaka med lite nya grepp.

Vi tänker starta upp i olika sk. sociala medier för att försöka få igång en dialog med våra ibland lite tröga byggchefer.

Vi vet att de har mycket att stå i och inte prioriterar oss men vi ska kämpa på och hitta mer intressanta lösningar som kanske kan få fart "oss".

Tidningen Byggvärlden startar också om sin verksamhet i viss bemärkelse. Lite mer djuplodande artiklar blir det eftersom utgivningsfrekvensen går ner något. Detta ska bli spännande att följa.

Vi ska också göra om hemsidan kopplat till intåget i de sociala medierna i övrigt.
Vi startar också upp en ny grupp "Ambassadörer" som ska ut och föreläsa på skolor och i andra sammanhang. De första fyra är nu igång och har gjort flera besök.

Snart åker jag på semester efter en intensiv förvinter och kosan bär till Kina där vi har barn och barnbarn. Det är alltid lika spännande eftersom man inte känner igen sig från år till år. Byggandet gör att Beijing förändras ständigt och jag har tänkt ta lite tid att åka runt och skåda alla mästerverk.

Kom ihåg att ta det lungt och få tillräcklig vila. Det behöver byggarna med tanke på att det är högkonjunktur och att vi är för få i chefsleden. Det kommer att bli ett ansträngande år för många.

God Jul och Gott Nytt År

Inga kommentarer: